Actueel overzicht

Werken aan je website: belangrijker dan je denkt

Als je iets op Google opzoekt, dan is de kans groot dat je één van de eerste drie zoekresultaten aanklikt. Het is daarom belangrijk om als bedrijf te zorgen dat jouw website in die eerste drie zoekresultaten verschijnt, maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Zo vaak moet je een artikel plaatsen op je website

Het plaatsen van artikelen op jouw website is belangrijk voor SEO (zoekmachineoptimalisatie) en stelt je daarmee in staat om de bezoekersaantallen te verhogen. Maar hoe vaak moet je nou een artikel plaatsen om echt zakelijk te kunnen profiteren?

Heb ik een nieuw online visitekaartje nodig?

Geeft jouw website een soort flashback naar de tijd waarin iedereen nog op Hyves zat? Dan is het waarschijnlijk tijd om eens iets te ondernemen en met de tijd mee te gaan.

Mis jij straks de boot?

Voor veel bedrijven komt de coronacrisis als een klap aan. Wie nog niet veel heeft geïnvesteerd in een goede online aanwezigheid loopt nu de kans om de boot te missen.

De ware aard van bedrijven

Bedrijven hebben jarenlang in hun marketingcampagnes kunnen zeggen wat ze willen. Of dat nou echt zo was of niet. Maar tijdens een crisis als deze komt de ware aard van bedrijven naar boven.

Samen slaan we ons er doorheen

Bij Karstens Mediamakers blijven we positief in deze gekke tijd. Als het even kan proberen wij er zoals altijd voor je te zijn. Heb jij al stilgestaan bij je medemens?

Vlammen met Karstens Mediamakers

Als team Karstens Mediamakers doen wij mee aan een fantastisch project van de Leiden Marathon. Daarbij kunnen wij jouw hulp gebruiken.

Het SVN effect

Eind januari verschijnt er een boek ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Sterilisatie Vereniging Nederland. Het wordt echt een prachtige uitgave. Wij zijn er supertrots op dat wij bij elke stap betrokken zijn geweest.

Dit keer hebben we echt iets aparts gedaan

Iedere twee weken zitten we om de tafel bij Ringfoto om te bepalen hoe we de komende periode de marketingactiviteiten zullen inrichten. Dit keer kwam daar de Ringfoto actiebox uit voort.

Hoe voorkom je dat je website gehackt wordt?

Voorkom dat jouw website van het internet verdwijnt door zelf maatregelen te nemen. Lees hier de blog van onderneemster Monique Mulder die haar ervaringen deelt.

Klanten vertellen: Jetty Baars

Wij helpen Sterilisatie Vereniging Nederland bij hun on- en offline communicatie. Jetty Baars verteld over onze samenwerking.

Klanten vertellen: Sandy van Hoorn

Al meer dan 15 jaar geven we in samenwerking met tal van lokale Rabobanken Rabo Actueel (Wonen) uit. Een magazine met interessante artikelen, leuke interviews, aantrekkelijke acties en meer. Sandy van Hoorn van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen deelt haar ervaringen.

Druk werkt

‘1 Maart is het Nationale Complimentendag, een mooi moment om die collega, vriend of relatie eens dat zó verdiende complimentje te geven…’

Klanten vertellen: Tjeerd Scheffer

Onze samenwerking met de Leiden Marathon gaat al flink wat jaren terug, sinds de tijd van de oude drukkerij.

Google, vergeet me

Zowel in het nieuws, als hier op ons kantoor ondervinden we veel plezier van Google.

Klanten vertellen: Hester Rippen

Karstens Mediamakers verzorgt de on- en offline communicatie van Stichting Kind en Ziekenhuis.

Rabo Actueel gaat bankbreed

Al meer dan vijftien jaar maken wij met veel plezier de Rabo Actueel voor verschillende Rabobanken.

Mogen we ons even voorstellen: het team van Karstens Mediamakers

Yes, een nieuw jaar en een nieuw begin voor ons, Karstens Mediamakers. Wij staan te popelen om te beginnen en willen ons dan ook graag aan je voorstellen. 

Fris begin van 2019: Karstens Mediamakers van start!

Wij zijn dus Karstens Mediamakers. Maar... Wat doen we nou eigenlijk? Wij zetten het voor je op een rij.

Terugbel verzoek