Klanten vertellen: Tjeerd Scheffer

Onze samenwerking met de Leiden Marathon gaat al flink wat jaren terug, sinds de tijd van de oude drukkerij.

Inmiddels verzorgt Karstens Mediamakers onder meer de nieuwsbrieven en social mediaberichten voor de ‘gezelligste marathon van Nederland’. “Dat zijn we zeker”, zegt organisator Tjeerd Scheffer. “We hebben om te beginnen altijd een lekker lenteweertje tijdens onze marathon. En langs het parcours, dat deels door de mooie binnenstad van Leiden loopt, staan ontzettend veel fanatieke toeschouwers. Ze schreeuwen je echt naar voren. Dat gecombineerd met een lekker muziekje en 1.100 vrijwilligers die allemaal volledig in dienst van de lopers staan, zorgt ieder jaar weer voor een unieke beleving voor de 14.000 deelnemers.”

Tjeerd spreekt met veel enthousiasme en passie. “Die passie vind ik ook terug bij Karstens Mediamakers, zowel bij Jan als Jeanette. Het is juist daarom dat de samenwerking zo leuk is en blijft. Bij beiden ervaar je de vrolijkheid, die ze, net als wij, in het leven willen brengen. En sinds Jan het hardlopen heeft ontdekt en marathons is gaan lopen, is dat alleen nog maar meer geworden. We hebben niet alleen zakelijk, maar ook als mens een goede band opgebouwd.

“Die passie vind ik ook terug bij Karstens Mediamakers, zowel bij Jan als Jeanette. Het is juist daarom dat de samenwerking zo leuk is.”

Jan en Jeanette helpen ons bij onze communicatie. Een organisatie als de onze kun je niet realiseren zonder zulke expertpartners. Als je het zelf zou proberen, zou je almaar op hetzelfde patroon terugvallen. Karstens Mediamakers is de expert die zorgt dat we steeds nieuwe trends blijven volgen. Ze komen zelf met ideeën. Jan denkt overigens niet alleen mee in de communicatie, maar ook breder. Als we een thema op tafel leggen, komen er altijd weer verrassende zaken uit. En ook ongevraagd laat hij van zich horen. Dit doet hij vooral vanuit zijn creativiteit en hart voor de sport. We stellen zijn inbreng altijd erg op prijs. Zijn passie voor hardlopen en media is aanstekelijk.”

Terugbel verzoek