Menselijk communiceren

Vanzelfsprekend hebben we alle kennis in huis over marketing, huisstijlen, communicatiecampagnes en branding. Natuurlijk hebben we jarenlange ervaring met de realisatie van middelen als websites, social media, video’s, outdoor reclame, magazines, boeken en ga zo maar door. Maar waar het écht om draait, is mensen begrijpen. Jou als ambitieus ondernemer én je doelgroep als klant. En die kunst beheersen we. Onze aanpak is dan ook altijd ‘menselijk’. Daarmee onderscheiden we niet alleen onszelf, maar straks zeker ook jouw bedrijf!

Van oprecht begaan naar advies en coaching

Van oprecht begaan naar advies en coaching

Bij Karstens Mediamakers zijn we oprecht begaan met het wel en wee van onze klanten. Steeds vaker leverde dit, naast gesprekken over de best mogelijke marketing- en mediastrategie en -middelen, ook gesprekken op over andere ondernemerszaken. Denk aan knelpunten bij het opstarten van een nieuw bedrijf, bedrijfsovername, reorganisatie, uitbreiding, verhuizing of verkoop. Met onze ervaring en kennis konden we andere ondernemers hier steeds goed bij helpen. Het werd onze tweede passie.

We kunnen niet wachten!

Wij willen jou helpen om je ambities waar te maken. Of dat nu intern is met het bepalen en doorvoeren van wijzigingen in je bedrijf, of extern bij het bereiken van jouw doelgroep. Karstens Mediamakers zorgt voor advies én uitvoering. We kunnen niet wachten om dit ook voor jou te mogen doen!

Wij kunnen niet wachten

Onze medewerkers

Jan Karstens

“Ik ben altijd nieuwsgierig naar de ambities van de ondernemer. Daar wil ik graag aan bijdragen.”

Jeanette Overduin

“Klanten verrassen met onverwachte ideeën en resultaten. Dat vind ik het leukst.”

Daan Karstens

“Het medialandschap kan aanvoelen als een doolhof, als je er niet in thuis bent. Ik vind het mooi om ondernemers de weg te kunnen wijzen.”

Terugbel verzoek