Rabo Actueel

Magazine (offline & online)

Al 17 jaar geven wij voor veel Rabobanken de Rabo Actueel uit. Dit is een perfect middel om huis-aan-huis massamediaal in te zetten. Rabobank bereikt hiermee ook niet-klanten. Ons inziens is er geen ander medium dat op deze manier en met dit volume is in te zetten. En dat voor een fractie van de kosten van een postzegel.

Er is veel behoefte aan (bank)brede inhoud. Dus niet alleen artikelen gericht op de actualiteiten rondom wonen, maar bijvoorbeeld ook interessante items over sparen, beleggen en alles wat er speelt binnen de Rabobank. Zoals bijvoorbeeld Rabobank Westland die een Rabo Actueel Coöperatie heeft uitgegeven in hun werkgebied om iedereen op de hoogte te brengen van hun maatschappelijke impact en plannen in de regio.

In goed overleg met de Rabobanken bepalen wij de actuele onderwerpen en laten wij de centrale content schrijven door professionele tekstschrijvers die bekend zijn met de branche. Het magazine wordt door ons compleet ontworpen met inachtneming van de huisstijl van Rabo Nederland. Wij zorgen tevens dat het magazine gedrukt wordt en bij de desbetreffende huis aan huis verspreider wordt afgeleverd. Daarbij is de planning en de kwaliteit heilig. Wij nemen alle zorg uit handen van ontwerp tot ‘op de mat’ vallen met minimale inspanning voor de klant en maximale impact.

Terugbel verzoek