Ringfoto actiebox voor de Fotospecialisten

Promotie & Direct mail

Ringfoto is een fotoketen en heeft meer dan 150 winkels in Nederland. Bij Ringfotowinkels werken echte experts, dus mensen die ook daadwerkelijk verstand hebben van foto en video, maar ook passie hebben voor hun vak. Ringfoto geeft deskundig advies, perfecte service, 5 jaar garantie, is klantvriendelijkheid en klanten krijgen Goldmember voordeel. De Fotospecialisten doen mee met een speciaal ontwikkeld marketingplan. Hiervoor is ook een speciale website gemaakt.

Voor de Fotospecialisten hebben wij een winkelcampagne bedacht en kwamen met het idee om een Ringfoto actiebox te ontwikkelen. Iedere keer wanneer er een nieuwe actie is, geven we deze actiebox een nieuwe professionele look. In de actiebox zit een bepaalde camera met een lens die daar perfect bij aansluit. Voor een lagere prijs ontvangt de klant meer. Gevoelsmatig is deze actiebox nergens anders in Nederland verkrijgbaar. Niet alleen op het gebied van de producten, maar ook op het gebied van de ervaring ontvangt de klant meer. Bij de Fotospecialisten komt de consument in een warm bad terecht.

Vanuit het concept dat bij Karstens Mediamakers is ontwikkeld en uitgewerkt, konden de volgende stappen gezet worden. Wij hebben een aantal dummy’s ontworpen en het idee verder uitgewerkt. Vervolgens zijn 15 actieboxen gemaakt en aan de Fotospecialisten tentoongesteld. Die waren net zo enthousiast als wij. De bedoeling is dat deze dealers allemaal een aantal van deze dozen op elkaar gestapeld hebben staan in hun winkel gedurende iedere actieperiode.

 

Terugbel verzoek