SVN jubileumboek ‘Het SVN effect’

Brochure & Boek

Sterilisatie Vereniging Nederland (SVN) is een vereniging die het vergroten van kennis, deskundigheid, innovatie, kwaliteit en professionaliteit op het gebied van desinfectie, reiniging, sterilisatie, beheren en transporteren van medische hulpmiddelen nastreeft. SVN wil zich op krachtige wijze positioneren in de Nederlandse gezondheidszorg. Daarbij wil SVN haar leden ondersteunen en stimuleren en de onderlinge contacten bevorderen.

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Sterilisatie Vereniging Nederland het jubileumboek ‘Het SVN effect’ verschenen. Onze media-expertise kon op alle fronten ingezet worden. Zelfs bij de vooraankondiging van het boek op het jubileumcongres van SVN. Daarbij dachten wij mee met de presentatie. Omdat het boek bij de vooraankondiging nog niet klaar was, hebben wij de cover op A1-formaat gemaakt die Jan in de foto vasthoudt.

De aangeleverde content is door ons mooi vormgegeven in een boek voorzien van een linnen band met foliedruk. Daaromheen is een gouden wikkel gemaakt vanwege het jubileum. In dit geval denken wij ook aan mooie kopbandjes en een leeslint zodat het jubileumboek een prachtig bewaarexemplaar is. Wij regelen dat het boek is gedrukt en bezorgd bij alle betrokkenen.

Terugbel verzoek